Dentists at Pymble

‘Comfortable. Warm not sterile with a Country Road feel’ was the brief from the team at Dentists at Pymble for the refurbishment of their highly-respected dental practice that opened in 1909. Proud to always be working at the cutting-edge of modern dentistry, they engaged AJ Barber to modernise the waiting and reception areas with a design that reflects these values. Gone are the glass bricks and purple feature walls, replaced with warm timber panelling and neutral finishes. One of the most important aspects to consider in designing these areas is lighting, the use of the correct light fittings and fixtures creates a space that not only looks and feels beautiful, but also remains functional.

LOCATION – Pymble
SIZE – 43m2 (reception area only)
DESIGN – AJ Barber, Katie Fox
COMPLETED – 2017

It was wonderful working with the team at AJ Barber. Their expertise of the dental industry made us feel comfortable right from the start. They confidently understood our brief and were able to transform our practice on-time and on-budget. Highly recommend!

Dr Dominic Aouad